Dronify – Dronify your business

Dronefoto's en films maken het verschil!

Dronify your business

Wil je ook meer bezoekers, meer klanten, meer kopers en meer omzet? Dronefoto’s en Dronefilms van Dronify maken het verschil!

Drone fotografie

Ben je projectontwikkelaar en heb je op je website nog geen luchtfoto van de woonwijk in aanbouw? Bouw je (in opdracht) grote industriële panden en wil je de opdrachtgever periodiek de status laten zien? Verhuur of verkoop je vastgoed maar kun je met alleen grondfoto’s de unieke ligging niet laten zien?

Met andere woorden, krijgt datgene wat je wilt bouwen, verkopen of verhuren te weinig aandacht, te weinig kijkers, te weinig klanten en loop je daardoor omzet mis? Dronefoto’s van Dronify bieden de oplossing.

drone fotos

Drone film

Hoe mooi zou het zijn als potentiële huizenkopers op jouw website meteen een film kunnen zien die toont hoe het gebied in aanbouw eruit ziet? Of kopers van jouw nieuw gebouwde logistieke vastgoed worden enthousiast over de uitvalswegen en enorme ruimte die je biedt? Misschien wil je wel je stad of dorp promoten. Beelden vanuit de lucht bieden dan een unieke kijk op de bezienswaardigheden. Je wilt toch dat de bezoekers van jouw stad of dorp dit allemaal komen bekijken? De mogelijkheden van dronefilm zijn eindeloos.

Geodata

Dronify kan met drones ook geodata voor u verzamelen. Met behulp van de gemaakte foto’s kunnen 2D kaarten en 3D modellen worden gemaakt. Deze kaarten en modellen kunnen vervolgens weer worden gebruikt om berekeningen op los te laten. Door vluchten te herhalen beschik je altijd over actuele gegevens en kan projectvoortgang worden gemonitord.

geodata drone

Wilt u een afspraak maken of meer over onze dienstverlening te weten komen? Klik dan hier om direct contact op te nemen!

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berchmansweg
Hoef en Haag 4124 UT NL
Routebeschrijving
Dronify werkt alleen op afspraak!