FotoStudio Xl

De foto studio die iedereen mooi op de foto krijgt!

FotoStudio XL is de fotostudio die iedereen mooi op de foto krijgt! Van FotoShootXL, fotografie cursussen tot zakelijke fotografie aan toe!

Verschillende soorten shoots: Zwangerschap fotoshoot, Huisdier fotoshoot, baby fotoshoot, Kinder fotoshoot, Love fotoshoot, Vriendinnen fotoshoot, Familie fotoshoot.

FotoShoots XL

Je wilt “echt” iets moois, iets bijzonders dat het beste plekje in je huis verdient? Dan kies je voor de FotoShoot XL. Met een goede voorbereiding en een vriendelijke manier van werken creëren we een comfortabele sfeer. Zo staan je/jullie gegarandeerd ontspannen op de foto en met een persoonlijke uitstraling die bij jou/jullie past.

Fotografie Cursussen

Foto’s die blijven hangen, in je hoofd en aan de muur, en jij wilt die creëren? Na het volgen van een fotografie cursus bij FotoStudio XL in Utrecht, ligt dat binnen handbereik. We bieden verschillende cursussen aan voor zowel de echte starter als voor de (fanatieke) hobbyfotograaf. In de fotografie cursus komt zowel kennis van techniek aan de orde als het stimuleren van jouw creatieve invulling.

Zakelijk Fotografie

Voor diverse soorten bedrijfsfotografie maken we sfeerbeelden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een zakelijk evenement. Maar denk zeker ook aan publicaties in print en voor het web.

Graag beantwoorden we eventuele vragen en bespreken we je wensen het liefst persoonlijk. Bel ons op (030-6704018), stuur een email info@fotostudioxl.nl.

Fotostudio XL

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrechtseweg 37a
Utrecht 3544 NA UT NL
Routebeschrijving
Maak een afspraak op ma t/m za: 09:00 - 18.00