Helemaal Hildy Interieurontwerp

Een idee tot leven brengen is het mooiste wat er is.

“Een idee tot leven brengen is het mooiste wat er is”

Wil je verbouwen, verhuizen of een hele nieuwe look in je huis, bedrijf of binnen je school? Dan komt er een boel op je af. Er zijn veel beslissingen te nemen, over de indeling, kleur- & materiaalgebruik, verlichting, meubilair, accessoires en meer. Hoe zorg je ervoor dat je dan de juiste neemt?

Daar waar chaos of onzekerheid kan heersen rondom deze vragen, kan je bij Helemaal Hildy terecht voor duidelijkheid. Met een interieurontwerp in handen – welke helemaal op maat naar jullie situatie en wensen is gemaakt – komt het eindresultaat binnen handbereik. In dit interieurplan gaan beleving en functionaliteit hand in hand, mét een persoonlijke ‘touch’.

ZIE PORTFOLIO VOOR DIVERSE AFGERONDE PROJECTEN VAN HELEMAAL HILDY INTERIEURONTWERP

Waar mag ik jou bij helpen? #AANBOD

Je zit met wat vragen rondom je interieur…wat is dan voor jouw situatie wenselijk?

Je kan bij Helemaal Hildy terecht voor uiteenlopende diensten rondom interieurontwerp. Van uitgebreide indeling-plannen, met duidelijke 3D presentaties, maatvoering-tekeningen, en impressies tot een advies gesprek van 2 uur. Een shopsessie of enkel een verlichtingsplan? En de tuin, moet die erbij of enkel maatwerk meubilair? Het kan allemaal en elk pakket wordt op maat afgesproken op basis van jouw wensen, mogelijkheden en budget.

 

Hieronder wat mogelijkheden van Helemaal Hildy Interieurontwerp op een rijtje:

Interieurontwerp

Ideaal voor wanneer je denkt aan verbouwen, verhuizen of her-inrichten. We starten met een uitgebreide briefing om zo de wensen in kaart te brengen. Wat wil je veranderen, waarom wil je dat en wat is de reden at het nog niet gelukt is? Ik vind het interessant om dit te onderzoeken en ga aan de slag om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Toegespitst op jullie wensen.

Met dit interieurplan worden de te nemen stappen inzichtelijk en en weet je waar je naar toe werkt. Hierbij maak ik gebruik van het 3D programma SketchUp, waarin de situatie op schaal ingetekend wordt. Zowel voor de indeling en de uitstraling is dit een enorm fijne en flexibele tool. Met de uitgewerkte impressies, plattegronden en maatvoering zie je wat echt goed werkt en wat de vervolg stappen zijn.

Meer informatie over mijn werkwijze lees je hier

Zowel voor de zakelijke- als voor de particuliere markt.
Bekijk van Helemaal Hildy

VerlichtingsPLAN

Let your light shine on!

Ga je bezig met je interieur? Kijk dan ook kritisch naar je verlichting. Zowel in huis als op kantoor is de juiste verlichting erg belangrijk. Het brengt sfeer, zorgt ervoor dat je niet in je vingers snijdt op het aanrecht en zet een kunstwerk in de (letterlijke) spotlight.

– Lichtplan: welk licht heb je waar nodig
– Armaturen plan: voorstel soorten lampen
– Aankoop begeleiding: inkoop en levering

Wil je zelf aan de gang met 6 stappenplan? Start hier!

Maar als je toch toch twijfelt – of het geheel klopt of de stroompunten op de juiste plek zitten – of er gewoon geen zin in hebt, dan kan je zeker kiezen om dit uit handen te geven.
Bekijk *Verlichtings*PLAN van Helemaal Hildy
Maatwerk meubilair

Wanneer een standaard kast, tafel of bureau niet past, dan is maatwerk meubilair de uitkomst. Sterker nog.. ook wanneer een standaard meubelstuk wel past biedt maatwerk veel voordelen. Je kan echt een statement maken, op veel manieren. Enorme keuze-vrijheid in kleur en materiaalgebruik. Geen loze ruimtes die onbenut blijven en stof vangen (vaak de ruimte tussen kast en plafond). Alle opbergruimte precies afgestemd op wat er in komt: denk dan aan LP’s, een kunstwerk (uitgelicht uiteraard) of de strijkplank.

Ik werk met meerdere interieurbouwers die dit prachtig weten te realiseren.
Bekijk Maatwerk meubilair van Helemaal Hildy

SHOPSESSIE

Je hebt een top-interieurontwerp, en om dit op de juiste manier te realiseren heb je wellicht ook wat nieuwe spullen nodig? Denk aan een bank, een kleed, tafels, verlichting, behang, accessoires, etc. Superleuk, want ‘lekker shoppen!’

Mocht je hier nou toch wat onzeker over zijn, dan heb ik een goede oplossing voor je: Een personal shopping sessie!

Deze sessies vinden plaats bij De Woonindustrie te Nieuwegein vanaf € 295,00 incl. BTW, of het ETC Design Centre te Culemborg vanaf € 345,00 incl. BTW. Of een andere locatie naar keuze (zoals Eijerkamp) – op aanvraag.

Tijdens de shopsessie lopen we alle items af die je nodig hebt bij een groot scala producenten en leveranciers die in dit design-centrum vertegenwoordigt zijn. Aangezien particulieren niet rechtstreeks kunnen kopen lopen de bestellingen via Helemaal Hildy.

Dit levert je enorm veel tijdwinst op en bespaart miskopen! Ook de levering kan je -in overleg- uit handen geven. Ook de levering kan op één moment voor je geregeld worden. Één aflevermoment, alles wordt uitgepakt, pootjes gemonteerd en emballage afgevoerd.
Bekijk SHOP*SESSIE* van Helemaal Hildy

Interieuradviesgesprek

‘Gewoon een beetje advies’ bij jou op locatie.

Loop je met vragen rondom jullie interieur, over kleuren, materialen, verlichting, meubilair of accessoires? Tijdens het adviesgesprek mag je alles aan me vragen, zodat je na afloop vol vertrouwen de juiste stappen kan zetten om jouw droominterieur te realiseren.

Op voorhand vraag ik jullie alvast wat foto’s te sturen van het interieur. Weet je al wat jullie mooi vinden of juist waar je tegenaan loopt? Stuur het alvast naar me toe. Met deze informatie kunnen we bij de afspraak direct gericht aan het werk gaan.

Het adviesgesprek vindt plaats op jullie locatie en duurt max. 2 uur. Na afloop ontvang je een document met een overzicht van de details zoals kleurnummers, meubilair, accessoires en verlichting. Verdere ondersteuning naar realisatie in overleg.

Kost dat? Vanaf € 279,- incl btw* op locaties rondom Utrecht/Leidsche Rijn. Overige locaties of andere tijdsduur op aanvraag. (*prijs geldig t/m 1 juli 2024 op basis van 2, maximaal 3 ruimtes)

Direct inplannen: hallo@helemaalhildy.nl of bel 06 2871 4612
Bekijk Interieur*adviesgesprek* van Helemaal Hildy

TUINONTWERP

Wat ik meegeef in een tuinontwerp is met name de indeling: paden, overkapping, loungezit, BBQ/buitenkeuken, schuur(tje) en evt. een vijver, zitkuil of jacuzzi. Wil je helemaal los? Dan ontwerp ik ook staalwerk op maat!

In het tuinontwerp geef ik aan waar je hoge of lage beplating kan zetten. De exacte beplanting… dat laat ik graag aan jullie zelf of een hovenier over. Een hovenier kan jou goed adviseren over welke planten het waar het beste doen. Denk aan schaduw-/zon-rijk, winterhard, etc. Met het inrichtingsplan in handen komt het vast goed.

Voor meer informatie bezoek de website van Helemaal Hildy Interieurontwerp.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Middenburcht 136
Utrecht 3452 MT UT NL
Routebeschrijving
Helemaal Hildy Interieurontwerp werkt op afspraak