Marketing Creator is de strategische businesspartner

Voor mkb, automotive & organisaties

 Dé strategische partner voor het MKB

– Luisteren
– Overleg en feedback
– Afspraken doelstellingen
– Inkoop, kosten en marges
– Verkoop cross- en up-selling
– Marketing & Campagnes

Innovatief ondernemen binnen de keten

Automotive
Met ruime ervaring binnen de Automotive vanuit verschillende disciplines heeft Marketing Creator een expertise opgebouwd over de markt. Aftersales Business Development is het hart van een autobedrijf. De motor van elk bedrijf en door de vele vaste relaties, projecten en toeleveranciers is dit daadwerkelijk het vertrekpunt voor de ondernemer. Vanuit Marketing Creator begeleid Karin van den Berg autobedrijven in hun marketing. Vanuit verkoop nieuw, occasions naar meer omzet in de werkplaats voor het MKB in de Automotive. De Nederlandse automarkt is uniek in zijn soort door de gecentraliseerde marktpartijen en service overeenkomsten en gestuurde marktpartijen. Voor het merkkanaal en onafhankelijk kanaal.

Strategie sessie en beknopte analyse
Door mijn ervaringen binnen grotere merken op het gebied van Aftersales Business Development heb ik goed inzicht gekregen in de verhoudingen binnen de markt. De jarenlange ervaring met een dealervereniging, collectieve inkoopcondities onderdelen en toeleveranciers heeft gezorgd dat ik de processen van een autobedrijf doorgrond. Door effectief gebruik te maken van de digitale mogelijkheden ben ik een uitstekende partner voor de Automotive. Samen creëren wij een eigen marktpositie met een beter rendement en minder kosten.

Franchise
Veel franchisebedrijven hebben een vaste structuur waarin ondernemers succesvol kunnen zijn. Een gedegen product of dienst, voldoende zelfstandigheid en marketing en promotionele ondersteuning. Marketing Creator heeft de ervaringen binnen en met franchise. Zowel voor franchisegevers als franchisenemers.

Marketing Strategie
Met een plan, een goede marketingstrategie, heb je als organisatie houvast. heb je als organisatie houvast. Je hebt bedrijfsdoelen die je graag wilt integreren in je marketingstrategie. Een marketing strategieplan zorgt er dus voor, dat je al je marketing- en verkoop-activiteiten kunt monitoren. Klik hier om meer te lezen.

 

 Social Media uitbesteden
Hoe haal je nu bedrijfsmatig meer uit je social media-activiteiten? Vaak ontbreekt de tijd om hieraan gestructureerd aandacht te besteden. Is uitbesteden voor jou een optie? Met een goed plan, budget en doelstellingen wil ik graag jouw bedrijf zichtbaarheid structureel verbeteren. Klik hier om meer te lezen!

Kwaliteitsprogramma
Marketing Creator kiest voor een klantgericht kwaliteitsprogramma waarin marketing, processen en de keten worden betrokken voor innovatieve ondernemende marktoplossingen. De juiste marketingstrategie voor organisaties in een fase van verandering en groei. Klik hier om meer te lezen!

Websites die werken
Je wilt meer halen uit je website. Marketing Creator maakt aan de hand van jouw wensen een nieuwe website of webshop. Naast het bouwen van een website stel ik verbeterplannen op en optimaliseer voor Google voor een hogere conversie. Klik hier om meer te lezen!

Klik hier om direct contact op te nemen met Marketing Creator.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rosa Spierstraat 17
Lisse 2162 JT ZH NL
Routebeschrijving
Marketing Creator werkt op afspraak.