Het licht staat op groen, doe je mee?

Zet het licht op groen om hulp in te schakelen. Vanuit Radixize kijk ik graag met je mee naar je therapeuten-praktijk.

Het licht staat op groen, doe je mee?

radixize.com

Voor goede therapeuten staat het licht altijd op groen.

Groen staat voor goede zorg, voor meer cliënten en voor een betere balans tussen werken en inkomen. Wanneer jij merkt, dat er te veel lege plekken zitten tussen de afspraken of wanneer je ziet dat je inkomen achterblijft bij jouw doelstellingen, kijk dan maar eens goed naar jouw eigen activiteiten.

Zet het licht op groen om hulp in te schakelen. Vanuit Radixize kijk ik graag met je mee naar je therapeuten-praktijk. Ik ben dan erg nieuwsgierig en stel vragen als: Waarom ben je actief in dit specifieke vakgebied? Hoe ziet jouw werkweek eruit? Waar is nog verbetering mogelijk?

Gaan we in gesprek?

Tijdens een gesprek zie ik op welke manier jouw praktijk functioneel en effectief is te ondersteunen. Vaak is dit een aanvulling op je eigen expertise en activiteiten. Jij bent als therapeut uniek. Creatief en ondernemend kijk ik, op welke manier jouw praktijkuren beter in de markt zijn te zetten. Hoe de relatie met cliënten is en hoe je het communicatie-deel hebt ingevuld.

Met passie de optimale zorg geven. Echt naar jouw praktijk kijken maakt het mogelijk om jouw eigen passie in te zetten voor optimale zorg. Daarmee richten we ons op cliënten sneller en effectief helpen en vanuit deze positie eerder nieuwe cliënten aantrekken.

De uniek aanpak van Radixize.

Vanuit een unieke aanpak laat Radixize therapeuten op een positieve manier groeien, zodat zij een betere balans realiseren met de praktijk in werk en urenvergoedingen. De groei van een therapeuten praktijk dient duurzaam te zijn. Wij helpen je met bedrijfsbeslissingen en met een uitstekend marketingpakket.

Voor speciaal daarvoor geschikte therapeuten bieden wij een hoogwaardige medische pakket aan voor fysische vaattherapie om toe te voegen aan je praktijk. Samen met je unieke aanpak zorgt dit voor een verbetering in, hoe je je onderscheidt als therapeut. Juist het onderscheidend vermogen in combinatie met een passende communicatie zal je therapeuten-praktijk laten groeien.

Succes is een gevolg van een serie van activiteiten. Graag help ik je met je therapeuten-praktijk te laten groeien vanuit een samengesteld pakket, waarvan jouw unieke eigenschappen de basis vormt.

Het licht staat op groen, doe je mee?

Karin van den Berg
Radixize
Bedrijfsbegeleiding en marketing voor therapeuten

 

Bekijk hier de complete bedrijfspresentatie van Radixize!

Misschien ook interessant? Bekijk bedrijven uit de Hulp gids.